torsdag, mars 11, 2010

La Dolce Vita

Snart är det alltså dags att dra från fabriken till stövellandet. Det kommer ju inte bli så mycket vila, men det ska bli så jäkla skönt att komma iväg. Jag har hela packningen med mig, så att jag kan dra direkt härifrån till flygplatsen. Världens bästa O berättade tidigare idag att han har gömt en liten överraskning i min resväska. En överraskning som jag kommer bli glad över tydligen. Jag är sjuuuukt nyfiken, men tänker ändå hålla mig tills jag har checkat in på hotellet. Vad kan det vara?!

Jag är en riktig tv-serie-junkie, vilket i sig är ganska paradoxalt då jag inte tittar särskilt mycket på tv, men, ja, ni vet... det finns flera sätt att titta på serier. Nåja... Jag har iallafall alltid följt en jäkla massa serier. Många dåliga (därav titeln på inlägget) och en hel del bra. Skönt att åtminstone Häxan förstår mig någorlunda. Sicken diamant, den där, va!

Så på söndag när jag kommer hem från La Dolce Vita, så har jag nästan en hel veckas avsnitt att titta på (Lost, Grey's Anatomy, Skins mfl). Ah... Wunderschön! Eller kanske snarare Fantastico! Til' then... CIAO!

1 kommentar:

Häxan sa...

Ha ha, du och jag babe. Ha det bäst där nere! Puss