fredag, maj 29, 2009

bajs, salsa o afroburr

den senaste veckan skulle kunna sammanfattas med ett ord - bajshål. att blod ska vara så jävla trögflytande och skapa proppar....

veckans kaka får braxen och o dela på.

o mottog förresten diplom i stadshuset i onsdags. högtidligt och trevligt som sjutton. middag på melkers kungsholmen efteråt. jag hade så höga klackar och gick så jäkla mycket att mina fötter förmodligen aldrig kommer att förlåta mig.

sen har jag o krullo börjat på salsa tillsammans. riktigt jäkla roligt, även om jag förmodligen går i fel kurs. kollade lite snabbt på fortsättningskursen igår och det skulle nog vara lite roligare, men men.

natten mellan lör och sön drar jag iväg utomlands. vi är ett halvt dussin glada som hoppar på hurtiga charterflyget till porec. ska bli så skönt att slippa tänka på nånting annat än hur jag ska få bort all sand ur mitt jäkla afroburr.

innan dess ska jag gå och se bounce (yey!), hänga med oldies, länsa o:s mosters lgh på fina möbler, packa min rosa kattväska (bortsett från katterna är den alldeles perfekt!) och förhoppningsvis välja ut böcker att maratonläsa på semestern.

ciao

1 kommentar:

Anonym sa...

Rolig blogg! Har en galet tråkigt morgon o hittade din blogg random när jag googlade på "meningslöst". Haha. Underbart. Jag vill också ha afro. Ha en bra dag!