fredag, mars 13, 2009

jag behöver en paus

.. på många olika sätt. försöker rensa skallen och räkna till tio och ta långa power walks och så vidare. funkar väl sådär. jag säger som någon jag känner "jag jobbar på det".

förrförra helgen var jag i västlandet och hälsade på älskling. piff och puff hängde på och vi fick strålande solsken hela helgen. pulkaåkning (läs:sopsäcksåkning), utgång, cafémarathon och nerskvättning av bussar hanns med. trevligt trevligt.

förra helgen blev det premiär för slalomåkning. inte fy skam att stå på en alptopp och lära sig att åka skidor. och bättre än väntat gick det!

igår och i förrgår blev mina kvällsplaner avbokade, vilket första kvällen innebar att jag hann tvätta, diska och städa (jippi...!) och igår innebar det att jag spontanshoppade halva götgatsbacken. dessutom hann jag ligga lite på soffan och zappa runt bland alla kanaler som jag har nuförtiden. hittade dock ingenting värt att se på, men jag fick åtminstone lite tid att varva ner.

idag är det fredag den trettonde. känner inte att det är någon otursdag. än så länge skiner solen och allt känns hanterbart. har bäljat i mig kamomillte för att jag inte ska förvandlas till ett monster. ska ut och dricka drinkar med krullet ikväll och det vore ju synd att utsätta honom för monsterego ännu en gång.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du verkar ha haft ungefär samma upplevelse som jag med slalomen. Förutom att du var i Alperna och jag var i en backe utanför Umeå som tar slut efter ungefär 10 svängar! ;)