söndag, februari 08, 2009

adressändring

nu är jag söderböna med ett stenkast till det mesta. lägenheten är dessutom så stor att jag går vilse i den. har redan tappat bort datorn en gång och min mobil lever farligt i djungeln.

eftersom min rygg är paj, så fick jag mest agera dörröppnare och sitta-vakt-medan-de-andra-bär-upp-tunga-möbler-för-åtta-trappor. inte mig emot. men kände mig dock sjukt fånig som inte hjälpte till med min egen flytt.

allt är iallafall uppackat. tvättmaskinen har kört tre vändor. diskmaskinen har kört en gång. trådlösa nätverket fixat. kanalerna inställda. ja... flytten är så gott som klar.

hann kika på melodifestivalen igår också. o och jag fick sällskap av humle o dumle och helan o halvan. eftersom jag har godisdispens tog de med ungefär en hel godisbutik. efter fyra veckor utan godis och glass fick jag en sockerchock. mådde illa och hade magknip hela natten. såååå.. då är det alltså officiellt. godis är inte bra för mig heller. damn it.

nyss ringde salsasvanken och väckte mig ur min soffkoma. fantastisk tjej det där. ska bli hur kul som helst på hennes födelsedagskalas nästa helg. då ska jag dessutom rösta i melodifestivalen för första gången i mitt liv. heja cookies!

over and out.

2 kommentarer:

Anna sa...

Omeh, röstade du inte igår? Det gjorde jag.

När får man komma på inflyttningsfest då? :)

grodan sa...

Jag tänkte inte så långt som att jag skulle rösta. Sparar mig till nästa helg helt enkelt.

Inflyttningsfest blir nog först i april. Då är ju O tillbaka i landet igen.